
برنده شدن شرکت توسعه انرژی متین در مناقصه نیروگاه پاسارگاد قشم
در سطی مناقصه برگزار شده توسط شرکت مادر تخصصی تولید برق حرارتی شرکت توسعه انرژی متین برنده مناقصه قرارداد نظارت عالیه و کارگاهی نیروگاه پاسارگاد
شرکت توسعه انرژی متین با هدف ارتقاء توانایی های مدیریتی و مهندسی و جذب سرمایه بخش خصوصی در جهت توسعه و اجرای طرح های زیر بنایی از جمله انواع پروژه های صنعتی، انرژی و نیروگاهی، در بخش های دولتی و خصوصی (BOT و BOO) فعالیت می کند. اهم فعالیت ها و خدمات شرکت عبارتند از: انجام خدمات طراحی ومهندسی پروژه، انجـام خدمـات مشــاوره مهنـدســی، جذب سرمایه و مدیریت سرمایه گذاری در اجرای پروژه ها، خدمات مدیریت طرح (MC) پروژه های نیروگاهی و صنعتی و امکان سنجی، طراحی و مشاوره نیروگاههای تجدیدپذیر
در مورد متین بیشتر بدانید
ما یک تیم مهندسی ماهر و با تجربه داریم که از پروژه ها و مشتریان ما در تمام بخش هایی که در آن کار می کنیم پشتیبانی می کند. تیم ما از طیف کاملی از زمینه های مهندسی (مهندسین برق، شیمی، مکانیک، محیط زیست، عمران و صنایع) تشکیل شده است.
ما یک تیم تدارکات تخصصی داریم که می تواند به طور مستقیم و “از طرف” خرید را برای هر مشتری در هر مکانی انجام دهد. اقلام تهیه شده از تجهیزات فنی بسیار تخصصی گرفته تا مواد اولیه مورد نیاز برای یک فرآیند خاص متفاوت است.
ما یک راه حل کامل کلید در دست به بازار ارائه می دهیم. این سرویس از مراحل اولیه مطالعات تا ساخت و راه اندازی پروژه شروع می شود. تیم ساخت و ساز ما این گروه را با پروژه های کلید در دست پشتیبانی می کند، اما خدمات ساخت و ساز مستقلی را نیز به صنعت ارائه می دهد.
شرکت توسعه انرژی متین با استفاده از راهکار نرم افزاری EPM مزایای متعددی را برای مدیریت اطلاعات پروژه ها و پاسخگویی به نیازمندی های اطلاعاتی و مدیریتی پروژه ها به ارمغان آورده است. این سامانه با هدف توسعه توان برنامه ریزی و ارائه خدمات به دست اندرکاران پروژه و کارفرمایان، مستقر و توسعه داده شده است.
هوشمند سازی در همه صنایع و کسب و کارها برای مدیریت بهتر، تولید بیشتر، مصرف انرژی کمتر و امنیت بالاتر روزبهروز در حال توسعه است. به میزانی هوشمند سازی صنایع مختلف با زندگی …
در دو دهه گذشته، روند آزادسازی مبنای تحول اساسی به منظور رقابت در بخش های تولیدی و عرضه در صنعت برق بوده است. ایجاد بازارهای برق موضوعات جدیدی از جمله ایجاد و توسعه بازارهای …
نیروگاه بخار از مهم ترین نیروگاه های حرارتی است که سهم بسیاری در تولید انرژی الکتریکی بر عهده دارند. سهم تولید این نوع نیروگاه ها حدود ۴۷/۳ درصد کل تولید انرژی کشورمان است.
انرژیهای تجدیدپذیر سریعترین منبع انرژی در حال رشد در جهان هستند و تخمین زده می شود که میتوانند حداقل 15 درصد از ترکیب انرژی جهانی را تا سال 2040 تامین کنند.
با شدت گرفتن تغییرات در جهان و همچنین نیاز به حداکثر رسانی بهرهوری در تمامی منابع سازمانها، مدیریت دارایی های فیزیکی یکی از اصلیترین فعالیتها و راهبردهای سازمانهای صنعتی و …
استفاده بهینه و ممانعت از هدر رفتن امکانات امری اساسی است. این نکته هنگامی اهمیت بیشتری پیدا میکند که موضوع انرژی مطرح شود. منظور از بهینهسازی مصرف انرژی، اتخاذ و …
بیش از 60 پروژه در حوره مهندسی، طراحی، نظارت عالیه، امکانسنجی و بهره برداری بخش نیروگاهی و انرژی
شرکت ملی گاز ایران در راستای سیاست های کلان وزارت نفت مبنی بر بهینه سازی مصرف گاز طبیعی و در نتیجه کاهش آلودگی هوا و هزینه مشترکین و نیز ایجاد اشتغال در کشور، طرح ملی بهینهسازی موتورخانه واحدهای مسکونی، تجاری و اداری را در دستور کار قرار داده است. این طرح کاملا رایگان بوده و در صورت ثبت نام در کوتاهترین زمان رسیدگی صورت خواهد گرفت،
اطلاعات بیشتردر سطی مناقصه برگزار شده توسط شرکت مادر تخصصی تولید برق حرارتی شرکت توسعه انرژی متین برنده مناقصه قرارداد نظارت عالیه و کارگاهی نیروگاه پاسارگاد
از آنجا که در حال حاضر وزارت نیرو، از واگذاری انشعاب جدید برق برای صنایع پرمصرف خودداری می کند، لذا مجتمع مس سرچشمه تصمیم گرفته
در راستای اجرای بند “ط” تبصره 15 قانون بودجه سال 1400 کشور، شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی نسبت به شناسایی و ارزیابی صلاحیت
انرژی برق بعنوان نیروی محرکه تمامی صنایع و تجهیزات و امور مربوط به زندگی مردم در بخش های نظامی و غیرنظامی می باشد. بطوریکه وابستگی بیش از حد کلیه تجهیزات به انرژی برق باعث شده است که این انرژی در صدر نیازهای حیاتی قرار گیرد. قابلیت بقاء و بر سر پا ماندن سایر صنایع و خدمات وابستگی مستقیم به انرژی برق دارد. پس تاسیسات و سامانه هایی که هم در بخش تولید، توزیع و پخش این انرژی قرار دارند به همان مراتب در رده منابع حیاتی قرار می گیرند. کاهش آسیب پذیری و افزایش ایمنی زیرساخت های ملی و مراکز حیاتی کشور در بخش تاسیسات نیروگاهی و برق رسانی در مقابل تهدیدات خارجی امری لازم و ضروری می باشد. تاکید بر سیاست گذاری، طرح ریزی، برنامه ریزی راهبردی، تدوین ضوابط، دستورالعمل های تخصصی در برابر تهدیدات و افزایش هزینه های تهاجم دشمن با قابلیت هدایت بخش های کشوری و لشکری در جهت رعایت اصول پدافندغیرعامل و نظارت براجرای آن می باشد. بنابراین تداوم خدمات برق رسانی در شرایط جنگ، تسهیل کننده و استمراربخش خدمات عمومی در شرایط بحران و تهدید دشمن می باشد. پس برآورد تهدیدات و احصای آسیب پذیری های زیرساخت های کشور در بخش تاسیسات نیروگاهی و برق رسانی که تمامی صنایع نظامی و غیرنظامی به آن وابسته هستند، امری لازم و ضروی بوده و بکارگیری کلیه اصول پدافند غیرعامل جهت افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، ارتقا پایداری ملی، تداوم فعالیت های ضروری و تسهیل مدیریت بحران امری لازم و حیاتی می باشد.
اماکن و تاسیسات حیاتی (مانند نیروگاه های تولید برق) مراکزی هستند که دارای گستره ی فعالیت ملی می باشند و وجود و استمرار فعالیت آنها برای مناطقی از کشور حیاتی است و آسیب یا تصرف آنها به وسیله دشمن سبب اختلال کلی در اداره امور کشور می گردد. در وزارت نیرو به منظور رعایت اصول پدافند غیر عامل، نظامنامه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل طی ابلاغیه به شماره ۳۷۸۲۵/۱۱/۱۰۰ مورخ ۲۷/۰۹/۱۳۹۱ تنظیم و به زیرمجموعه های این وزارتخانه ابلاغ گردید. این نظامنامه در راستای اجرای قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور و قانون برنامه پنجم توسعه و با توجه به سیاستهای ابلاغی کلی و به منظور ایجاد هماهنگی بیشتر در انجام امور مربوط به مدیریت بحران و پدافند غیرعامل ابلاغ شد.